Glam by Lon hèt adres voor professionele ontharing in Kapelle!

Hygiëne staat uiteraard voorop, maar minstens zo belangrijk vind ik het dat jij je comfortabel voelt in de salon.
Ik streef er naar om het je zo comfortabel mogelijk te maken en ik begrijp dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier ga ik zorgvuldig mee   om en  ik neem de tijd voor je, daarom werk ik uitsluitend op afspraak.

 

Waarom zou ik waxen?

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en bied in vergelijking anderen methodes veel voordelen. Door mijn unieke wax is waxen mogelijk voor iedereen. Daarnaast is het een van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg. Welke voordelen waxen biedt ten opzichte van anderen methodes? Lees het hieronder:

 

Waxen vs Scheren       

Hoewel waxen steeds populairder wordt, is scheren nog steeds een bekende methode om ongewenste haren te verwijderen en bijna iedereen heeft wel eens met een scheermes in de handen gestaan. Bij de een met meer succes dan bij de ander. Het overmatig gebruiken van het scheermes zorgt vaak voor irritaties en beschadigingen aan de huid. Scheren is daarmee niet alleen slecht voor de huid, maar kan in sommige gevallen ook pijnlijk zijn en zorgen voor lelijke plekken op het lichaam. Waxen biedt een goede oplossing voor deze irritaties en wondjes. Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast.

Daarnaast zorgt waxen voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze bot worden afgekapt. De haartjes groeien na een scheerbeurt in razend tempo weer terug, waardoor je binnen een dag weer opnieuw kan beginnen. Doordat bij waxen de gehele haar inclusief wortel verwijderd, blijven de haartjes veel langer weg (+- 2 weken!) en komen ze ook nog eens veel zachter terug.


Vóór het waxen

1. Laten groeien

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

 

2. Voorbereiding

Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling

Na het waxen

1. Schoon houden

24 tot 48 uur na de behandeling:
Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. en warmte en wrijving vermijden. Het schoonhouden van de huid het liefst met een antibacterieel product. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.

 2. Scrubben

Vanaf 3 dagen na de behandeling:
Vanaf nu mag je je huid gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen. Je kan ook gebruik maken van onze producten.

Let op: Bij je eerste waxbehandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Eerste Keer? Wat kan je verwachten

Ik streef ernaar om het jou zo comfortabel mogelijk te maken en ik begrijp dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier ga ik zorgvuldig mee om.

Doet het waxen pijn?

De waxmethode van Glam by Lon is zo snel en pijnloos mogelijk. Ik zouden liegen als ik  je zou vertellen dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder naarmate je vaker hebt gewaxt.

Belangrijk

Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raad ik het af om te waxen. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.


Prijzen:

Waxbehandelingen
Wenkbrauwen € 12,95
Bovenlip € 7,95
Wenkbrauwen en Bovenlip € 19,95
Gehele Gelaat € 29,95
Onderbenen* € 19,95
Gehele Benen* € 27,95
Bikinilijn € 19,95
Oksels € 12,95
Onderarmen* € 17,95
Gehele armen* € 22,95
Handen of Voeten € 4,95
*Handen en/of voeten bij de prijs inbegrepen.