Mooi gelakte nagels zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de gel lak loslaat: dat is het resultaat van gel- of acrylnagels. Met gel- of acrylnagels kun je langdurig genieten van mooi verzorgde handen met kunstige nagels.
Bij mijn salon kun je kiezen voor het plaatsen van gelnagels, acrylnagels of gelpolish op natuurlijke nagels. In mijn salon heb ik meer dan 50 trendy kleuren in het assortiment en kan ik ze met nail art nog verder decoreren.

Acrylnagels

Acrylnagels van beautysalon
Glam by Lon zijn een ware kunst.
Er zijn eindeloze ontwerpen mogelijk: een natuurlijk ogend design voor een naturelle look, een chique French manicure of een kunstwerk van patronen en kleuren. Verder kan er worden gevarieerd met de lengte en de vorm van de nagel: een vierkante nagel, een ovale nagel of een spitse stiletto nagel. Acryl nagels zijn zeer sterken en ze zorgen ervoor dat je eigen nagel verstevigd wordt. De nagel kan ook worden verlengd met een extra tip of sjabloon.

Gelnagels

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen opgebracht op de nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes waarop gel wordt aangebracht waardoor je prachtige lange nagels kunt creëren.
Er zijn diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art.
Prachtige nagels met een glanzend oppervlakte is het resultaat.

Gelpolish

Gelpolish is de ideale oplossing als je langdurig wilt genieten van mooie nagels, maar geen kunstnagels wilt dragen. Met gelpolish verstevig je je eigen nagels en laat je ze langer groeien.  Met als bonus: een mooie kleur op een nagels. Bij Beautysalon Glam by Lon heb je keuze uit meer dan 50 trendy kleuren gelpolish. Gelpolish blijft 2 tot 4 weken mooi zitten op de vingernagels en geeft een prachtige glans.

Gelnagels, acrylnagels of gelpolish?

Kies jij voor het plaatsen van gelnagels of acrylnagels? Acryl nagels hebben als voordeel dat ze zeer sterk zijn en daardoor lang kunnen bijven zitten.  Acryl zorgt ervoor dat de eigen nagel verstevigd wordt. De nagel kan ook worden verlengd met een extra tip of sjabloon. Gelnagels zijn flexibeler. Ook zien ze door hun glanslaag er natuurlijker uit. Gelpolish is de gulden middenweg tussen nagellak en gellak.  Twijfel je wat de beste keuze voor jou is? Beautysalon Glam by Lon geeft je graag advies en laat de mogelijkheden zien.

Prijzen:

Gel- of Acrylnagels 
Gellak op natuurlijke nagels € 39,95
Biab op eigen nagels € 39,95
Gel- of Acrylnagels (french manicure) € 90,95
Gel- of Acrylnagels (1 kleur) € 79,95
Verwijderen van gel- of acrylnagels € 19,95
+ verlengen met tips € 19,95

Cat-eye 

€ 2,00

Glitters 

€ 2,00

Diamantjes
(per stuk)

€ 0,20

Folie 

€ 2,00